Selim Eskelinin säätiön stipendit vuonna 2022

Julistamme haettavaksi Selim Eskelinin säätiön stipendirahaston stipendit vuodelle 2022. Stipendejä voivat hakea ensisijaisesti laulua opiskelevat Sibelius-Akatemian opiskelijat.

Stipendilautakunnan käytettävissä on satakymmenentuhatta (110.000) euroa. Jaettavien stipendien lukumäärän ja suuruudet määrää stipendilautakunta.

Stipendejä jaettaessa otetaan huomioon varsinkin ne opiskelijat, jotka ovat Suomen Kanttori-urkuriliitto ry:n (Suomen Kanttori-urkuriyhdistyksen) tai Finlands Svenska Kantor- och Or­ganistförening r.f. -nimisen yhdistyksen (Kyrkomusikerföreningen r.f.) vähävaraisten jäsenten lapsia. Tämä ei kuitenkaan ole edellytyksenä stipendin saamiselle.

Stipendihakemukset laaditaan säätiön kotisivuilla olevaan hakemuspohjaan ja ja ne välittyvät käsittelyyn sähköisesti.

Hakemuksen voi laatia myös säätiön kotisivuilta tulostettavalle lomakepohjalle. Lomakkeita on saatavilla myös Akatemian tiloissa. Paperilomakkeet tulee toimittaa postitse seu­raavaan osoitteeseen:

Selim Eskelinin säätiö
c/o Ari Mäkelä
Mechelininkatu 44 A 18
00250 Helsinki

Hakemusjärjestelmä avataan 1 päivänä syyskuuta 2022 ja se sulkeutuu perjantaina 14.10.2022. Myös kirjeitse toimitettavien hakemusten tulee noudattaa samaa aikataulua eli olla perillä vastaanottajalla 14.10.2022. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Tiedusteluihin vastaa säätiön asiamies Ari Mäkelä, puh. 050-5447009, sähköposti: asiamies@selimeskelin.fi. Lisätietoja myös säätiön kotisivuilla www.selimeskelin.

Helsingissä kesäkuun 21 päivänä 2022

 

Selim Eskelinin säätiön hallitus