SELIM ESKELININ SÄÄTIÖN STIPENDIT VUONNA 2020

 

Julistamme haettavaksi Selim Eskelinin säätiön stipendirahaston stipendit vuodelle 2020. Stipendejä voivat hakea ensisijaisesti laulua opiskelevat Sibelius-Akatemian opiskelijat.

Stipendilautakunnan käytettävissä on yhdeksänkymmentätuhatta (90.000) euroa. Jaettavien stipendien lukumäärän ja suuruudet määrää stipendilautakunta.

Stipendejä jaettaessa otetaan huomioon varsinkin ne opiskelijat, jotka ovat Suomen Kanttori-urkuriliitto ry:n (Suomen Kanttori-urkuriyhdistyksen) tai Finlands Svenska Kantor- och Or­ganistförening r.f. -nimisen yhdistyksen (Kyrkomusikerföreningen r.f.) vähävaraisten jäsenten lapsia. Tämä ei kuitenkaan ole edellytyksenä stipendin saamiselle.

Stipendihakemukset on osoitettava Selim Eskelinin säätiön hallitukselle ja toimitettava seu­raavaan osoitteeseen:

Selim Eskelinin säätiö
c/o Ari Mäkelä
Mechelininkatu 44 A 18
00250 Helsinki

tai sähköpostitse

hakemukset@selimeskelin.fi
 

Hakemusten tulee olla perillä aikaisintaan 1 päivänä syyskuuta 2020 ja viimeistään maanantaina lokakuun 12 päivänä 2020. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Lomakkeita stipendien hakemista varten on saatavissa Sibelius-Akatemian palvelupisteistä. Niitä voi myös tulostaa säätiön kotisivuilta.

Sähköpostitse toimitettavat hakemukset on laadittava samalle lomakkeelle ja toimitettava mainittuun osoitteeseen PDF-tiedostona.

Tiedusteluihin vastaa säätiön asiamies Ari Mäkelä, puh. 050-5447009, sähköposti: asiamies@selimeskelin.fi. Lisätietoja myös säätiön kotisivuilla www.selimeskelin.

 

Helsingissä kesäkuun 17 päivänä 2020

 

Selim Eskelinin säätiön hallitus